Et grydebrød er i forvejen lækkert, men ved at tilføre surdej tager du din brødbagning til et nyt niveau. Surdejen sørger for en sprød skorpe og en saftig krumme.
Squash er det perfekte supplement til det møre laks i denne opskrift på krydret kokoskarry. Den grønne karrys intense smag passer godt til de friske grønsager, og bader retten i en krydret kokossauce med et frisk pift af limesaft. Nyd denne karryret som et helt måltid, eller med dampede ris for at få alt den lækre sauce med.
Teknikken med braisering er ikke kun til kød. I denne opskrift anvendes det samme princip til at omdanne tørrede, hvide bønner og grønsager til et lækkert, vegetarisk måltid - og man kan blot udelade osten (eller bruge en vegansk osteerstatning) for at gøre den vegansk. Tilberedningstiden kan virke lang, den kræver dog ikke meget egentlig arbejde, men er nødvendig for at sikre, at retten bliver cremet og smeltende mør.
Le Creuset-gryden er en kulinarisk klassiker, som har været elsket af kokke i hele verden i næsten et århundrede. Denne klassiker er perfekt til stuvninger, stege, supper, gryderetter og bagning. Du behøver kun dette ene, ikoniske produkt til alle dine forskellige og mindeværdige måltider, der får tænderne til at løbe i vand.
Funktioner
Køligt overblik: Vores varmeresistente knop (op til 260 °C) er designet til at give et bedre greb, selv når du bruger grydelapper til at løfte låget.
Hurtig rengøring: En sandfarvet emalje på indersiden gør rengøringen nemmere.
Dejligt nem at håndtere: Takket være de store håndtag kan du nemt flytte produktet fra komfur til ovn og til bord, selv når du bruger grydelapper.
En rigtig arbejdshest: Den passer til ovn, komfur, induktion eller under ovnens grillfunktion.
Velsmagende mad: Støbejernet holder på varmen for jævn tilberedning og bruning. Dine lækre kreationer vil også holde sig varme på bordet i lang tid.
Holder på smagen: Vores tætsluttende låg er med til at skabe saft og kraft, så du får perfekt tilberedt mad.
Godt greb: Det elegante og behagelige håndtag gør det sikkert at løfte.
En regnbue af farver: Vores sortiment findes i en bred vifte af farver og vil skabe masser af kulør og liv i dit køkken.
Ikke for varm: Lav mad med en stabil, lav til medium varme for at passe på dit støbejern og få lækre resultater.
Valget er dit: Der findes forskellige størrelser, der passer til dine behov i køkkenet.
Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på anlæg verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.
Materiale
Emaljeret støbejern
Produceret i
Frankrig
Garanti
Livstidsgaranti
SKU
21177140902430
Ovnens Grill
Ovn
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Gas
Induktion
Kapacitet:
0.9 L
Længde:
20.5 cm
Bredde:
15 cm
Højde:
11.3 cm
Dybde:
6.8 cm
Opbevaring
Tåler fryseren
Pleje
Tåler opvaskemaskine
Før du tager produktet i brug
Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).
Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.
Madlavning
Pas på dig selv: brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.
Vi anbefaler, at du kun bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. BRUG IKKE knive eller metalredskaber, da det kan give mærker og ridser i produktets emaljeoverflade.
Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.
Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad panden varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for høj varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.
Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.
Rengøring
Vent på at dit produkt køler af, før du begynder rengøringen.
Tør eventuelle madrester af produktets bund og sider. Hvis der er fastbrændt mad, fyldes produkter med varmt sæbevand, som du lader stå i blød i 15-20 minutter, før du vasker op som normalt.
Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.
Tør grundigt efter opvask og opbevar et tørt sted.
Grydens krop: Gryder med indbygget støbejerns- eller fenolhåndtag tåler opvaskemaskine. Dog kan konstant opvask i maskine føre til slid på emaljen.
Grydelåg: Låg med rustfri stål- eller fenolknop tåler opvaskemaskine. Låg med guld-, iriserende-, kobber- og sort nikkelknop skål håndvaskes for at bevare deres finish.