- Frugt
Ingredienser
- 1 spsk. smør til formene
- 300 g havregryn
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 knsp. salt
- 100 g valnødder
- 1 dl ahornsirup
- 6 dl mælk
- 1 æg
- 3 spsk. vindruekerneolie
- 200 g brombær
- Ahornsirup
- Yoghurt naturel
-
Fremgangsmåde
-
1Tænd ovnen på 200° C og smør seks ramekiner (0,25 l/9 cm) med smør.
-
2Bland havregryn, bagepulver, stødt kanel og salt i en stor skål.
-
3Hak valnødderne groft, kom dem i skålen og bland det hele sammen.
-
4Pisk ahornsirup, mælk, æg og olie sammen i en anden skål. Kom det våde ned til det tørre, tilsæt brombær, og vend det hele godt sammen.
-
5Fordel blandingen i de smurte ramekiner. Bag havreblandingen i 30-35 minutter, til den har sat sig, og overfladen er gylden.
-
6Server den bagte havre med ahornsirup og yoghurt naturel.