- Grøntsager
Ingredienser
- 1 dl speltkerner, kogte
- 50 g champignon, skåret i kvarte og stegt i balsamico
- 2 dl rødkål, fintsnittet
- 1 dl fennikel, fintsnittet
- 1 dl spinat
- 2 spsk. granatæblekerner
- 4 soltørrede tomater, i tern
- 2 gulerødder, i diagonale skiver
- 1 tsk. olie
- 1 tsk. rosmarin, tørret
- 1 tsk. timian, tørret
- 1 tsk. salvie, tørret
- 1 tsk. salt
- 1 dåse kikærter, drænet og skyllet
- ½ squash, skrællet og i tern
- 8 soltørrede tomater, i tern
- 1 citron, saften heraf
- 2 spsk. tahin
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. sød paprika
- ¼ tsk. røget paprika
- salt og peber
- 1 appelsin, saften heraf
- 1 spsk. tahin
- 1 tsk. æblecidereddike
- 1 tsk. stødt gurkemeje
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. agavesirup
- Salt og peber
-
Fremgangsmåde
-
1Tænd ovnen på 200 C
-
2Kom de udskårne gulerødder på en bageplade med bagepapir
-
3Vend dem med olie, krydderier og salt
-
4Bag dem i 25 minutter
-
5Kom alle ingredienser til hummussen i en foodprocessor
-
6Blend det til en jævn og ensartet konsistens
-
7Smag til med salt og peber
-
8Kog speltkernerne som anført på pakken
-
9Pisk alle ingredienser til dressingen sammen
-
10Anret alle de rå og tilberedte grøntsager, de kogte speltkerner og granatæblekerne i en skål
-
11Placér hummussen i midten og server dressingen til