Cookies i minigryde med is

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 80 g usaltet smør, smeltet
  • 130 g brun farin
  • 70 g sukker
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt
  • 190 g hvedemel
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 æg
  • Dit valg af smag (se fremgangsmåde)
  • 4 skefulde vaniljeis
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Forvarm ovnen til 180°C (170°C varmluft).
  • 2
    Smelt smørret og afkøl det lidt.
  • 3
    Bland smør, sukker og vanilje, indtil det er godt blandet.
  • 4
    I en separat skål blandes mel, salt og bagepulver, hæld så den våde blanding og ægget i den tørre blanding, ælt det, til det er godt blandet.
  • 5
    Tilsæt den ønskede smag.
  • 6
    Hæld blandingen i Le Creuset minigryder, som er let smurt med smør.
  • 7
    Bages i 15-20 minutter, eller indtil der ikke hænger noget fast på et spyd.
  • 8
    Lad dem køle af i 10 minutter. Serveres varme med is.
  • 9
    Forskellige smagsvarianter:
  • 10
    Hindbær: Bland 80 g frosne hindbær i blandingen, inden de anbringes i Le Creuset minigryderne. Server pyntet med ekstra hindbær.
  • 11
    Blåbær og hvid chokolade: Bland 80 g frosne blåbær og 50 g hakket hvid chokolade i blandingen, inden du hælder dem i Le Creuset minigryderne. Pynt med ekstra blåbær og hvide chokoladespåner.
  • 12
    Myntechokolade: Tilsæt 100 g hakket chokolade med pebermynte til blandingen, inden du trykker den ned i Le Creuset minigryderne. Pynt med smeltet chokolade og ekstra stykker chokolade med pebermynte.