![Cookies i minigryde med is](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dwe28716d5/images/content-recipes/transformBaseUrl/20240904_DT_r0000000000991_001.jpg)
Ingredienser
- 80 g usaltet smør, smeltet
- 130 g brun farin
- 70 g sukker
- 1 tsk. vaniljeekstrakt
- 190 g hvedemel
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. bagepulver
- 1 æg
- Dit valg af smag (se fremgangsmåde)
- 4 skefulde vaniljeis
-
Fremgangsmåde
-
1Forvarm ovnen til 180°C (170°C varmluft).
-
2Smelt smørret og afkøl det lidt.
-
3Bland smør, sukker og vanilje, indtil det er godt blandet.
-
4I en separat skål blandes mel, salt og bagepulver, hæld så den våde blanding og ægget i den tørre blanding, ælt det, til det er godt blandet.
-
5Tilsæt den ønskede smag.
-
6Hæld blandingen i Le Creuset minigryder, som er let smurt med smør.
-
7Bages i 15-20 minutter, eller indtil der ikke hænger noget fast på et spyd.
-
8Lad dem køle af i 10 minutter. Serveres varme med is.
-
9Forskellige smagsvarianter:
-
10Hindbær: Bland 80 g frosne hindbær i blandingen, inden de anbringes i Le Creuset minigryderne. Server pyntet med ekstra hindbær.
-
11Blåbær og hvid chokolade: Bland 80 g frosne blåbær og 50 g hakket hvid chokolade i blandingen, inden du hælder dem i Le Creuset minigryderne. Pynt med ekstra blåbær og hvide chokoladespåner.
-
12Myntechokolade: Tilsæt 100 g hakket chokolade med pebermynte til blandingen, inden du trykker den ned i Le Creuset minigryderne. Pynt med smeltet chokolade og ekstra stykker chokolade med pebermynte.