- Mel
Ingredienser
- 40 g sukker
- 90 g smør
- 120 g mel
- Et nip salt
- Din valgte smagsvariant
- 4 skefulde vaniljeis
- Bland 80 g frosne hindbær i dejen, før du kommer den i minigryderne. Pynt med hindbær.
- Bland 80 g frosne blåbær og 50 g hakket hvid chokolade i dejen, før du kommer den i minigryderne. Pynt med blåbær og hvid chokolade.
- Tilsæt 100 g hakket pebermyntechokolade til dejen, før du kommer den i minigryderne. Pynt med smeltet chokolade og ekstra pebermynteknas.
-
Fremgangsmåde
-
1Forvarm ovnen til 180° C (170° C varmluft).
-
2Rør smør og sukker sammen til en let og cremet masse og tilsæt derefter mel og salt lidt af gangen.
-
3Tilsæt den ønskede smag og fordel dejen i fire Le Creuset minigryder. Tryk forsigtigt blandingen ned i gryderne.
-
4Bag i den forvarmede ovn i 25-30 minutter, eller indtil de er gyldne. Lad dem køle af i 10 minutter.
-
5Server med is.