Cookies med is med forskellige smagsvarianter

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Cookies med is med forskellige smagsvarianter
Uimodståelige portionsanrettede cookies med vaniljeis tilberedt og serveret i små minigryder af stentøj.
HOVEDINGREDIENSER
  • Mel
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 40 g sukker
  • 90 g smør
  • 120 g mel
  • Et nip salt
  • Din valgte smagsvariant
  • 4 skefulde vaniljeis
Smagsvarianter:
Hindbær:
  • Bland 80 g frosne hindbær i dejen, før du kommer den i minigryderne. Pynt med hindbær.
Blåbær og hvid chokolade:
  • Bland 80 g frosne blåbær og 50 g hakket hvid chokolade i dejen, før du kommer den i minigryderne. Pynt med blåbær og hvid chokolade.
Pebermyntechokolade:
  • Tilsæt 100 g hakket pebermyntechokolade til dejen, før du kommer den i minigryderne. Pynt med smeltet chokolade og ekstra pebermynteknas.
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Forvarm ovnen til 180° C (170° C varmluft).
  • 2
    Rør smør og sukker sammen til en let og cremet masse og tilsæt derefter mel og salt lidt af gangen.
  • 3
    Tilsæt den ønskede smag og fordel dejen i fire Le Creuset minigryder. Tryk forsigtigt blandingen ned i gryderne.
  • 4
    Bag i den forvarmede ovn i 25-30 minutter, eller indtil de er gyldne. Lad dem køle af i 10 minutter.
  • 5
    Server med is.