Guide til de bedste pander og gryder til induktionskomfurer
Madlavning på induktion bliver mere og mere populært blandt hjemmekokke og professionelle. Denne metode bruger magnetisk strøm til direkte opvarmning af gryder, pander og andet køkkenudstyr og maksimerer effektivitet, præcision og sikkerhed, hvilket gør det banebrydende i den kulinariske verden. Læs videre for at lære, hvordan vores pander og gryder, som kan bruges på induktion, kan bruges til denne moderne måde at lave mad på.
Hvad skal man overveje, når man køber køkkenudstyr til induktion
Ved du ikke, hvor du skal begynde? Her er nogle ting, du skal være opmærksom på, når du køber nyt køkkenudstyr til dit induktionskomfur.
Plan bund
Hele køkkenudstyrets bund skal være i kontakt med induktionskogepladen. Hvis en gryde eller pande er skæv, kan det resultere i dårlig kontakt og reducere dens effektivitet på induktion.
Hvornår er det kompatibelt med induktion?
Se efter symbolet for kompatibilitet med induktion på køkkenudstyrets emballage. Vores køkkenudstyr, som er kompatibelt med induktion, er tydeligt mærket for at gøre udvælgelsesprocessen nemmere.
Magnetisk bund
Kontrollér om køkkenudstyret har magnetisk bund ved at se, om en magnet sidder fast. Vores pander og gryder af støbejern, rustfrit stål, med belægning af hærdet non-stick og Essential non-stick keramik er magnetiske og egnede til induktion.
Start med din foretrukne størrelse og stil
Begynd med gryder, pander og køkkenudstyr, som du oftest bruger, og overvej, hvad der passer til din madlavning. Dette vil sikre, at du har de væsentlige ting dækket.
Materiale til køkkenudstyr som er kompatibelt med induktion
Vores pander og gryder til induktionskomfurer, fremstillet af materialer af høj kvalitet, giver holdbarhed, jævn varmefordeling og en lang række muligheder, der passer til dine madlavningsbehov. Uanset om det er støbejern, rustfrit stål, hårdhændet non-stick eller Essential non-stick Ceramic, kan du stole på vores køkkenudstyr til exceptionel madlavning på induktionskogeplader (og i ovnen).
Emaljeret støbejern
Vores støbejerns naturlige magnetisme gør den ideel til madlavning på induktion. Undgå at bruge booster-funktionen.
Rustfrit stål
Takket være en magnetisk børste og basisskive i rustfrit stål kan vores køkkenudstyr af rustfri stål bruges på induktionskomfurer.
Toughened Non-Stick
En magnetisk skive i rustfrit stål på hele bunden optimerer kompatibiliteten med induktion.
De bedste materialer til madlavning
Udforsk et varieret udvalg af køkkenudstyr, der hver især tilbyder forskellige fordele, og opdag de bedste materialer til dig.
Find det bedste køkkenudstyr til induktion for dig
Udforsk mulighederne for madlavning på induktion, og gør din kulinariske oplevelse endnu bedre med vores pålidelige køkkenudstyr.
Tips til madlavning med induktion
Lær kunsten at lave mad på induktionskomfur Disse tips hjælper dig med at opnå de bedste resultater, mens du passer på dit køkkenudstyr.
Brug den korrekte størrelse kogeplade
Kogepladen bør ikke være større end panden, da det ville begrænse evnen til at varme op eller ganske enkelt ikke ville virke. Det er okay, hvis panden er større end kogepladen, men for optimal effekt skal størrelserne passe.
Sæt på og løft fra overflader
Stil forsigtigt panden på komfuret og sørg altid for at løfte den af og på komfuret for at undgå ridser i komfurets overflade.
Begræns eller undgå boost-funktionen
Brug kun boost-funktionen til at koge vand. Vi anbefaler dog at lave mad ved lav til medium varme, da alt vores køkkenudstyr er designet til at varme jævnt og effektivt. Dette vil også gøre det nemmere at vaske op.
Forstå hvilket køkkenudstyr der kan bruges på induktion
Egner Le Creuset køkkenudstyr sig til madlavning på induktion?
Vi tilbyder forskelligt køkkenudstyr, fra pander og gryder til kedler og tilbehør designet til brug på induktion. På deres emballage er det nemt at finde symbolet, som viser, om det kan bruges på induktion.
Hvad skal du kigge efter, når du køber køkkenudstyr, som kan bruges på induktion?
For det første skal du sørge for, at dit køkkenudstyr, din gryde, pande eller andet, er magnetisk: – et kendetegn for kompatibilitet med induktion. Vælg derefter et førsteklasses materiale som f.eks. vores emaljerede støbejern, rustfri stål, Toughened Non-Stick eller Essential Non-Stick Ceramic. Her taler vi om investeringer - fint fremstillet køkkenudstyr, som holder længe.
Hvilke fordele er der ved madlavning på et induktionskomfur?
Tilberedning på et induktionskomfur giver hurtig opvarmning og køling takket være den elektromagnetiske energi. Denne metode er mere effektiv, da den bruger magnetiske egenskaber til at generere varme ved at omdanne køkkenudstyr til varmekilde.
Hvordan opvarmer du en pande på et induktionskomfur?
Vælg den rigtige størrelse kogeplade til dit køkkenudstyr. Anbring ved lav varme, og påfyld olie. Lad den varme langsomt op, og lad den ikke overstige to tredjedele af det maksimale varmetrin. Når olien er varm, er du klar til at lave mad. Vi anbefaler, at du laver mad ved lav til medium varme, så du undgår boost-funktionen.
Anbefalet til dig
Find mere inspiration til dine madlavningseventyr, og sammensæt din perfekte samling af køkkenudstyr.