Farverige gulerødder med gedeost
SVÆRHEDSGRAD
Enkel
Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time
Under 1 time
ANTAL PERSONER
2-4
2-4
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
Den perfekte forret til at lave i vores klassiske lille, ovale gryde i stentøj.
HOVEDINGREDIENSER
- Grøntsager
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 500 g regnbuegulerødder
- 1 tsk rosmarin, friskhakket
- 2 spsk olivenolie
- 1-2 spsk hindbæreddike
- 120 g frisk gedeost
- 1 tsk honning
- 1 tsk timianblade
- Salt, friskkværnet sort peber
-
Fremgangsmåde
-
1Forvarm ovnen til 200°C (varmluft). Vask gulerødderne grundigt, skræl dem og skær dem i halve eller kvarte på langs, afhængig af deres tykkelse. Skær dem derefter i 10 cm lange stave.
-
2Tilsæt salt, rosmarin, olivenolie, hindbæreddike, del mellem fire små, ovale gryder i stentøj og bag tildækket i cirka 15-20 minutter.
-
3Smuldr gedeosten over, og drys med timianblade og honning. Del mellem de små gryder og forsæt tilberedningen i cirka 5 minutter uden låg, så osten opvarmes og smelter lidt.
-
4Server med ristet baguette eller ciabatta.