Farverige gulerødder med gedeost

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Farverige gulerødder med gedeost
Den perfekte forret til at lave i vores klassiske lille, ovale gryde i stentøj.
HOVEDINGREDIENSER
  • Grøntsager
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 500 g regnbuegulerødder
  • 1 tsk rosmarin, friskhakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 1-2 spsk hindbæreddike
  • 120 g frisk gedeost
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk timianblade
  • Salt, friskkværnet sort peber
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Forvarm ovnen til 200°C (varmluft). Vask gulerødderne grundigt, skræl dem og skær dem i halve eller kvarte på langs, afhængig af deres tykkelse. Skær dem derefter i 10 cm lange stave.
  • 2
    Tilsæt salt, rosmarin, olivenolie, hindbæreddike, del mellem fire små, ovale gryder i stentøj og bag tildækket i cirka 15-20 minutter.
  • 3
    Smuldr gedeosten over, og drys med timianblade og honning. Del mellem de små gryder og forsæt tilberedningen i cirka 5 minutter uden låg, så osten opvarmes og smelter lidt.
  • 4
    Server med ristet baguette eller ciabatta.