Fiskefrikadeller med rå remoulade og nye kartofler

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Fiskefrikadeller med rå remoulade og nye kartofler
Disse fiskefrikadeller fortjener fornemt selskab af hjemmelavet rå remoulade og sommersæsonens nye kartofler.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fisk og skaldyr
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

Fiskefars:
  • 450 g lys fisk (sej, torsk eller kuller i filet)
  • 1 løg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 2 æg
  • 2 spsk. dild
  • 2 spsk. vegetabilsk olie
  • 1 tsk. salt
  • Peber
Rå remoulade:
  • 150 g persillerod
  • 150 g gulerødder
  • 1 dl yoghurt
  • 2 spsk. majonæse
  • 2 spsk. kapers
  • Salt og peber
Tilbehør:
  • Nye kogte kartofler
  • Dild
  • Citroner
  • Fremgangsmåde

  • 1
     Tjek fisken grundigt for ben, og skær den i mindre stykker.
  • 2
    Pil løget, og skær det i grove stykker. Kør fisk og løg igennem en kødhakker og ned i en skål.
  • 3
    Rør farsen godt sammen med salt og mel, og tilsæt et æg ad gangen.
  • 4
    Smag fiskefarsen til med hakket dild, peber og salt.
  • 5
    Steg fiskefrikadellerne i olie på en pande i ca. 3 minutter på hver side.
  • 6
    Riv grøntsagerne til remouladen fint. Rør yoghurt sammen med majonæse og finthakkede kapers og vend grøntsagerne ned i massen. Smag til med salt og peber.
  • 7
    Anret de varme fiskefrikadeller med rå remoulade, kartofler og server med citronbåde.
  • 8
    Tjek fisken grundigt for ben, og skær den i mindre stykker.