- Fisk og skaldyr
Ingredienser
- 450 g lys fisk (sej, torsk eller kuller i filet)
- 1 løg
- 2 spsk. hvedemel
- 2 æg
- 2 spsk. dild
- 2 spsk. vegetabilsk olie
- 1 tsk. salt
- Peber
- 150 g persillerod
- 150 g gulerødder
- 1 dl yoghurt
- 2 spsk. majonæse
- 2 spsk. kapers
- Salt og peber
- Nye kogte kartofler
- Dild
- Citroner
-
Fremgangsmåde
-
1Tjek fisken grundigt for ben, og skær den i mindre stykker.
-
2Pil løget, og skær det i grove stykker. Kør fisk og løg igennem en kødhakker og ned i en skål.
-
3Rør farsen godt sammen med salt og mel, og tilsæt et æg ad gangen.
-
4Smag fiskefarsen til med hakket dild, peber og salt.
-
5Steg fiskefrikadellerne i olie på en pande i ca. 3 minutter på hver side.
-
6Riv grøntsagerne til remouladen fint. Rør yoghurt sammen med majonæse og finthakkede kapers og vend grøntsagerne ned i massen. Smag til med salt og peber.
-
7Anret de varme fiskefrikadeller med rå remoulade, kartofler og server med citronbåde.
-
8Tjek fisken grundigt for ben, og skær den i mindre stykker.