- Fisk og skaldyr
Ingredienser
- 4 stk. rå laksefileter
- Salt og peber
- 2 spsk. rapsolie
- 2 dl edamamebønner (sojabønner). Du finder dem i frysedisken i de fleste supermarkeder.
- 1 dl olivenolie
- 1 lime
- 2 spsk. finthakket dild
- 4 burgerboller
- 4 spsk. yoghurt naturel
- 1 hjertesalt, fintsnittet
-
Fremgangsmåde
-
1Krydr laksefileterne med salt og peber. Pensl med rapsolie.
-
2Grill laksefileterne på direkte varme i ca. 1 minut på hver side. Du får det bedste resultat, hvis laksen er lidt rosa i midten.
-
3Bland edamamebønnerne med olivenolie. Smag til med limesaft, dild, salt og peber.
-
4Del burgerbollerne i to, pensl dem med lidt rapsolie og grill dem hurtigt på direkte varme.
-
5Smør bunden med yoghurt, og placer derefter hjertesalat, laks og edamamesalat. Pynt eventuelt med nogle ærtespirer.