- Pasta
Ingredienser
- 500 g tagliatelle pasta
- 2 spsk. olivenolie
- 2-4 porrer, skåret i tynde skiver
- 4-6 fed hvidløg, skåret i skiver
- 350 g frosne, grønne ærter
- Saft og skal fra en halv økologisk citron
- Havsalt og peber, efter smag
- Revet parmesanost
- Ærteskud eller frisk mynte
- Chiliolie
-
Fremgangsmåde
-
1Kog pastaen som anført på pakken i stegepanden
-
2Dræn pastaen for vand og sæt til side
-
3Opvarm olivenolie i stegepanden, tilsæt porrer og hvidløg og steg ved medium varme til grøntsagerne er bløde
-
4Tilsæt ærter, citronskal og -saft, pasta samt salt og peber
-
5Server med revet parmesanost, strimler af parmaskinke, ærteskud eller frisk mynte og dråber af chiliolie