Fyldte pastaskaller med krydret tomatsauce

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
FORBEREDELSESTID
Under 2 timer Under 2 timer
TILBEREDNINGSTID
Under 2 timer Under 2 timer
ANTAL PERSONER
4-6 4-6
Fyldte pastaskaller med krydret tomatsauce
Perfekt til måltider midt på ugen eller en simpel søndagsmiddag. Denne ret er pakket med smag og friskhed, og passer godt til et sprødt baguette.
HOVEDINGREDIENSER
  • Ost
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • Olivenolie
  • 1 rød chili, skåret i skiver
  • 2-3 grønne chilier, skåret i skiver (afhængig af hvor stærkt det skal være)
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 70 g tomatpure
  • 3 x 400 g cherrytomat på dåse
  • 15 ml sukker
  • Havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
  • 250 conchiglioni pastaskaller, tilberedte
TIL FYLDET
  • 125 g blød ricotta
  • 125 g flødeost/creme fraiche
  • Riv skallen af 2 citroner
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 400 g hakket bladbede, faldet sammen
  • Havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
  • 100 g revet parmesan
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Placer en Le Creuset 28 cm Signature sauterpande over medium varme og dryp med olivenolie. Tilføj chili og hvidløg og sauter til det dufter.
  • 2
    Tilføj derefter tomatpasta, dåsetomater og sukker, og lad simre i yderligere 2 minutter.
  • 3
    Rør det sammen. Skru ned for varmen, og lad det simre i 40 minutter - smag til.
  • 4
    I mellemtiden koges pastaen til al dente, skylles og sættes til side.
  • 5
    Bland alle ingredienserne til pastafyldet. Fyld skallerne med fyldet Tjek om sovsen skal krydres yderligere. Placer de fyldte skaller i sovsen og top med revet parmesan. Varm det i yderligere 5-10 minutter, indtil pastaskaller og fyld er varmt. Server med en sprød baguette, en frisk grøn salat og mere revet parmesan.