- Ost
Ingredienser
- Olivenolie
- 1 rød chili, skåret i skiver
- 2-3 grønne chilier, skåret i skiver (afhængig af hvor stærkt det skal være)
- 2 fed hvidløg, hakket
- 70 g tomatpure
- 3 x 400 g cherrytomat på dåse
- 15 ml sukker
- Havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
- 250 conchiglioni pastaskaller, tilberedte
- 125 g blød ricotta
- 125 g flødeost/creme fraiche
- Riv skallen af 2 citroner
- 2 fed hvidløg, hakket
- 400 g hakket bladbede, faldet sammen
- Havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
- 100 g revet parmesan
-
Fremgangsmåde
-
1Placer en Le Creuset 28 cm Signature sauterpande over medium varme og dryp med olivenolie. Tilføj chili og hvidløg og sauter til det dufter.
-
2Tilføj derefter tomatpasta, dåsetomater og sukker, og lad simre i yderligere 2 minutter.
-
3Rør det sammen. Skru ned for varmen, og lad det simre i 40 minutter - smag til.
-
4I mellemtiden koges pastaen til al dente, skylles og sættes til side.
-
5Bland alle ingredienserne til pastafyldet. Fyld skallerne med fyldet Tjek om sovsen skal krydres yderligere. Placer de fyldte skaller i sovsen og top med revet parmesan. Varm det i yderligere 5-10 minutter, indtil pastaskaller og fyld er varmt. Server med en sprød baguette, en frisk grøn salat og mere revet parmesan.