- Fisk og skaldyr
Ingredienser
- Salt til at stabilisere østersene
- 10 østers
- 25 g smør
- 2 spsk. groft rasp
- 1 spsk. finthakket estragon
- 50-75 g gruyère ost
-
Fremgangsmåde
-
1Fordel saltet i buffetgryden, så der er hold på østersene
-
2Åben forsigtigt østersene og sæt dem i saltet. Duft til alle østers og vær sikker på, at de dufter friskt af havvand.
-
3Smelt smørret i en kasserolle og lad det brune en smule
-
4Kom derefter rasp og estragon ned til det smeltede smør og rør godt rundt
-
5Fordel smørblandingen i de åbne østers og riv gruyère ost fint henover
-
6Kom østersene under grillen i ovnen i 3-4 minutter til osten er smeltet og har taget en smule farve
-
7Østersene skal nydes med det samme