Grillede kammuslinger og ærter i tacos

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Grillede kammuslinger og ærter i tacos
Forkæl dine gæster med grillet kammuslinger og ærter i dine tacos. Perfekt til en lun sommeraften i godt selskab. Opskriften er udviklet i samarbejde med Thomas Alcayaga.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fisk og skaldyr
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

Majstortillas (6 stk.)
  • Kammuslinger (6 stk.)
  • Olivenolie (2 spsk.)
  • Chilipulver (efter eget ønske)
  • En lime
  • Et fed hvidløg
  • Salt og peber (efter eget ønske)
  • Sukkerærter (100 g)
Topping:
  • Tallerkensmækkerblomster
Salsa:
  • Stikkelsbær (ca. 100g)
  • Hvidløg (½ fed hvidløg)
  • Olivenolie (2 spsk.)
  • Jalapeno (½ og gerne frisk)
  • En lime
  • Revet ingefær (1 tsk.)
  • Salt og peber (efter eget ønske)
  • Fremgangsmåde

  • 1
    For at lave marinaden, bland olivenolie sammen med skallen fra en lime, chilipulver, et halvt fed revet hvidløg, salt og peber.
  • 2
    Fjern den lille lukkemuskel på muslingen og kom muslingerne i marinaden. Lad dem trække i cirka 30 minutter.
  • 3
    Varm panden godt op og kom tortillas på. Grill dem i et halvt minut på hver side. Pak dem ind så de holder sig varme. Eventuelt i et viskestykke eller et stykke stanniol.
  • 4
    Grill kammuslingerne og ærterne 1-2 minutter på hver side, afhængig af størrelse. Pas på du ikke overtilbereder dem.
  • 5
    Skær muslinger og ærter over på langs og placer i tortillas.
  • 6
    Salsa:
  • 7
    Hak stikkelsbærrene forholdsvist fint. Bland stikkelsbærrene samme med jalapeno, ingefær, limesaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.
  • 8
    Top tacos med stikkelsbærsalsa, tallerkensmækkerblade og blomster.