- Fisk og skaldyr
Ingredienser
- Kammuslinger (6 stk.)
- Olivenolie (2 spsk.)
- Chilipulver (efter eget ønske)
- En lime
- Et fed hvidløg
- Salt og peber (efter eget ønske)
- Sukkerærter (100 g)
- Tallerkensmækkerblomster
- Stikkelsbær (ca. 100g)
- Hvidløg (½ fed hvidløg)
- Olivenolie (2 spsk.)
- Jalapeno (½ og gerne frisk)
- En lime
- Revet ingefær (1 tsk.)
- Salt og peber (efter eget ønske)
-
Fremgangsmåde
-
1For at lave marinaden, bland olivenolie sammen med skallen fra en lime, chilipulver, et halvt fed revet hvidløg, salt og peber.
-
2Fjern den lille lukkemuskel på muslingen og kom muslingerne i marinaden. Lad dem trække i cirka 30 minutter.
-
3Varm panden godt op og kom tortillas på. Grill dem i et halvt minut på hver side. Pak dem ind så de holder sig varme. Eventuelt i et viskestykke eller et stykke stanniol.
-
4Grill kammuslingerne og ærterne 1-2 minutter på hver side, afhængig af størrelse. Pas på du ikke overtilbereder dem.
-
5Skær muslinger og ærter over på langs og placer i tortillas.
-
6Salsa:
-
7Hak stikkelsbærrene forholdsvist fint. Bland stikkelsbærrene samme med jalapeno, ingefær, limesaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.
-
8Top tacos med stikkelsbærsalsa, tallerkensmækkerblade og blomster.