- Frugt
Ingredienser
- 1 broccoli
- Saft fra 1 citron
- Salt og friskkværnet sort peber
- Bulgur eller couscous, tilberedt
- Olivenolie
- 2 ferskner, halverede
- 2 nektariner, halverede
- 4 abrikoser, halverede
- 2 spsk honning
- 2 burratakugler eller halloumiblokke
- 12 skiver skinke eller pålæg efter eget valg (valgfrit)
- 8 brødstave
- Balsamicoeddike, til servering
- Brøndkarse eller salatsennep, til servering
-
Fremgangsmåde
-
1Bring en kasserolle med vand i kog. Læg broccoli i vandet i 30 sekunder, indtil den er klart grøn. Tag den op, og læg den i iskoldt vand.
-
2Skær broccolien i mundrette størrelser, og kom i en blender. Blend, indtil den ligner ris.
-
3Bland citronsaft, salt og peber sammen med den risformede broccoli, og bland sammen med tilberedt bulgur eller couscous og et godt skvæt olivenolie. Sæt til side.
-
4Sæt en Le Creuset Classic kvadratisk grillpande på 32 cm på over medium varme. Pensl stenfrugterne med honning og olivenolie.
-
5Når grillpanden er varm, steger du frugterne på den med den skårne side nedad. Grillsteg dem i 2 minutter på hver side, og tag dem af.
-
6Hæld lidt olivenolie over burrataen, og drys med salt og peber. Server den med grillede stenfrugter (stænket med lidt balsamicoeddike) og nyd retten med skinke, brødstave og broccolisalat. Server med frisk brøndkarse eller salatsennep.