Grillet kartoffelsalat

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
4-6 4-6
Grillet kartoffelsalat
Grill din kartoffelsalat på en støbejernspande og server som garniture til din øvrige aftensmad. Støbejernet giver ekstra bid til dine grøntsager, der får en lækker stegeskorpe.
HOVEDINGREDIENSER
  • Grøntsager
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 500 g nye kartofler
  • 1 fennikel
  • 2 løg
  • ½ raddichio
  • 3-4 spsk. jomfruolivenolie
  • 3-4 kviste frisk timian
  • 1 citron
  • Salt og peber
  • Rød skovsyre
  • Karse
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Kartoflerne skrubbes grundigt og koges i cirka 12-14 minutter. De må gerne have en smule bid, men ikke være kogt ud.
  • 2
    Lad kartoflerne køle af og halver dem. Halver også fennikel og løg.
  • 3
    Grill kartofler, fennikel, løg og raddichio til de har fået grillstriber og en smule varme.
  • 4
    Skær fennikel, raddichio og løg i fine strimler og vend sammen med kartoflerne i olivenolie, timian, citronsaft og fintrevet citronskal. Smag til med salt og peber.
  • 5
    Top salaten med rød skovsyre og rigeligt karse.
  • 6
    Tip:
  • 7
    Lad skrællen sidde på kartoflerne, så er de lidt mere hårdføre, når de skal grilles.