- Grøntsager
Ingredienser
- 500 g nye kartofler
- 1 fennikel
- 2 løg
- ½ raddichio
- 3-4 spsk. jomfruolivenolie
- 3-4 kviste frisk timian
- 1 citron
- Salt og peber
- Rød skovsyre
- Karse
-
Fremgangsmåde
-
1Kartoflerne skrubbes grundigt og koges i cirka 12-14 minutter. De må gerne have en smule bid, men ikke være kogt ud.
-
2Lad kartoflerne køle af og halver dem. Halver også fennikel og løg.
-
3Grill kartofler, fennikel, løg og raddichio til de har fået grillstriber og en smule varme.
-
4Skær fennikel, raddichio og løg i fine strimler og vend sammen med kartoflerne i olivenolie, timian, citronsaft og fintrevet citronskal. Smag til med salt og peber.
-
5Top salaten med rød skovsyre og rigeligt karse.
-
6Tip:
-
7Lad skrællen sidde på kartoflerne, så er de lidt mere hårdføre, når de skal grilles.