Grillristede peberfrugter og løg

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Grillristede peberfrugter og løg
Peberfrugter og rødløg er endnu bedre, når de tilberedes på grillen - og perfekte som tilbehør til svitset kød eller som topping til fajitas. Perforeringerne på BBQ Outdoor grillkurven betyder, at du kan få den knuste smag af en åben ild uden at miste de tynde grøntsager under ristene. Prøv at bruge en blanding af orange, rød og gul peberfrugt, eller brug din personlige favorit kombination af søde eller krydrede peberfrugter.
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 rødløg, skrællet og skåret i skiver
  • 1 gul peberfrugt, uden kerner og skåret i brede strimler
  • 1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i brede strimler
  • 1 orange peberfrugt, uden kerner og skåret i brede strimler
  • Olivenolie
  • 1 tsk. chilipulver
  • Salt
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Forvarm grillen til 260 °C.
  • 2
    Læg løg og peberfrugter i en stor røreskål, og smid dem sammen. Dryp med nok olivenolie til let at dække grøntsagerne og krydr med chilipulver og salt.
  • 3
    Sæt grillkurven på grillen for at forvarme i 5 minutter. Tilsæt peberfrugter og løg til kurven, og grill, indtil de er møre og grillede på alle sider, mens du rører rundt i ca. 8 minutter.