Grøn rucola-cannelé

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
FORBEREDELSESTID
Over 2 timer Over 2 timer
TILBEREDNINGSTID
Over 2 timer Over 2 timer
ANTAL PERSONER
+10 +10
Grøn rucola-cannelé
Forny tilhøret til din middag eller brunch med denne lækre, krydrede pesto-cannelé. Denne lækre og fyldige cannelé med rucola og ricotta eller gedeost kan nydes som et mindre måltid eller med en grøn salat.
HOVEDINGREDIENSER
  • Mel
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

TIL EN CANNELÉ
  • 50 g rucolasalat, hakket
  • 125 g hvedemel
  • 5 dl sødmælk
  • 3 æggeblommer
  • 150 g pesto
  • 5 g salt
  • 5 g stødt peber
TIL PYNT
  • 50 g ricotta eller frisk gedeost
  • Rucola
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Hak rucolasalaten. Brug en dejskraber til at vende mel, mælk og æggeblommer sammen i skål.
  • 2
    Tilføj pestoen og den hakkede rucola. Krydr med salt og peber. Lad blandingen hvile i køleskabet i 5 til 12 timer.
  • 3
    Tag blandingen ud af køleskabet 1 time før bagning og hæld den i de smurte fordybninger i Le Creusets cannelé-form.
  • 4
    Forvarm ovnen til 160 °C. Bag i 40 minutter ved 160 °C og afslut bagningen med 10 minutter ved 180 °C.
  • 5
    Lad cannelé’en køle af i formen. Tag den ud, når den er afkølet (hvis den fjernes, når den er varm, klapper den sammen).
  • 6
    Pynt: Dekorer med en teskefuld ricotta eller frisk gedeost efter smag. Server med en salat.