- Mel
Ingredienser
- 50 g rucolasalat, hakket
- 125 g hvedemel
- 5 dl sødmælk
- 3 æggeblommer
- 150 g pesto
- 5 g salt
- 5 g stødt peber
- 50 g ricotta eller frisk gedeost
- Rucola
-
Fremgangsmåde
-
1Hak rucolasalaten. Brug en dejskraber til at vende mel, mælk og æggeblommer sammen i skål.
-
2Tilføj pestoen og den hakkede rucola. Krydr med salt og peber. Lad blandingen hvile i køleskabet i 5 til 12 timer.
-
3Tag blandingen ud af køleskabet 1 time før bagning og hæld den i de smurte fordybninger i Le Creusets cannelé-form.
-
4Forvarm ovnen til 160 °C. Bag i 40 minutter ved 160 °C og afslut bagningen med 10 minutter ved 180 °C.
-
5Lad cannelé’en køle af i formen. Tag den ud, når den er afkølet (hvis den fjernes, når den er varm, klapper den sammen).
-
6Pynt: Dekorer med en teskefuld ricotta eller frisk gedeost efter smag. Server med en salat.