- Frugt
Ingredienser
- ½ avocado
- 1 stykke ingefær (ca. 20 g)
- Citronsaft
- 2 selleristilke
- 200 g ananas- eller mangostykker (friske eller frosne)
- 2 håndfulde frisk babyspinat
- 1 håndfuld hvide druer (ca. 70 g)
- 6 mynteblade, valgfrit
- 2,5 dl kokosnøddevand
-
Fremgangsmåde
-
1Skræl den halve avocado og ingefæren. Fjern selleristilkene, og skær dem i små stykker. Placer avocadoen, ingefær, selleri og mango i en blender. Vask og tilføj spinaten. Tilføj ca. 2,5 dl kokosnøddevand så frugten er fuldstændig dækket.
-
2Tilføj til sidst en smule citronsaft. Start blenderen og lad den køre i 1-2 minutter, indtil blandingen er tyk. Hæld smoothien i Le Creuset vandglas og server med det samme.