- Mel
Ingredienser
- 2 æg
- 150 g sukker
- 1 dl olie
- 200 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. kanel
- 100 g hakkede valnøddekerner
- 300 g revne gulerødder
- 50 g blødt smør
- 50 g flødeost
- 1 tsk. flydende vanilje
- 100 g flormelis
- 50 g valnøddekerner
-
Fremgangsmåde
-
1Tænd ovnen på 175° C.
-
2Pisk æg og sukker i en skål, til det er hvidt og luftigt. Tilsæt de øvrige ingredienser, og pisk dejen sammen.
-
3Kom dejen i en muffinform. Bag kagerne i ca. 25-30 minutter. Lad dem køle af i formen på en bagerist.
-
4Lav frostingen: Rør smør, flødeost, flydende vanilje og flormelis sammen, til det er blødt og cremet.
-
5Smør et tykt lag frosting ud over de kolde cupcakes, og sæt en valnøddekerne på toppen af hver.