Gulerods-cupcakes med frosting

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
10+ 10+
Gulerods-cupcakes med frosting
Opskrift på lærke gulerods-cupcakes, der smager forrygende godt og samtidigt ser indbydende ud med frosting på toppen. Perfekt til en hyggelig te- eller kaffestund.
HOVEDINGREDIENSER
  • Mel
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 1 dl olie
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. kanel
  • 100 g hakkede valnøddekerner
  • 300 g revne gulerødder
Frosting
  • 50 g blødt smør
  • 50 g flødeost
  • 1 tsk. flydende vanilje
  • 100 g flormelis
  • 50 g valnøddekerner
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Tænd ovnen på 175° C.
  • 2
    Pisk æg og sukker i en skål, til det er hvidt og luftigt. Tilsæt de øvrige ingredienser, og pisk dejen sammen.
  • 3
    Kom dejen i en muffinform. Bag kagerne i ca. 25-30 minutter. Lad dem køle af i formen på en bagerist.
  • 4
    Lav frostingen: Rør smør, flødeost, flydende vanilje og flormelis sammen, til det er blødt og cremet.
  • 5
    Smør et tykt lag frosting ud over de kolde cupcakes, og sæt en valnøddekerne på toppen af hver.