- Fjerkræ
Ingredienser
- 400 g inderfileter af frilandskylling
- 25 g fajita spice mix
- 3 spsk. olivenolie
- 4 fed hvidløg, finthakket
- 2 dåser flåede tomater
- 500 g nacho chips
- Revet ost
- 3 chilier, skåret i tynde skiver
- 1 dåse røde kidney bønner, drænet og skyllet
- 200 g frosne majs, kogte og drænede
- 90 g syltede rødløg (se opskrift her)
- Baby spinat
- Avocado, skåret i tern
- Små tomater af forskellig sort, halverede
- Creme fraiche
-
Fremgangsmåde
-
1Opvarm ovnen til 200°C
-
2Vend kyllingefileterne i 15 g fajita spice mix
-
3Steg fileterne i 2 spsk. olivenolie ved medium varme til de er gennemstegt (5-8 minutter)
-
4Tag fileterne ud af gryden og sæt til side
-
5Opvarm 1 spsk. olivenolie i gryden og tilsæt hvidløg og det resterende fajita spice mix
-
6Steg i 2 minutter og tilsæt derefter dåsetomater
-
7Lad det simre i 10 minutter
-
8Sluk for varmen og sæt 2/3 af saucen til side
-
9Arranger nacho chipsene i gryden og top med tomatsaucen, kyllingefileter og revet ost
-
10Sæt gryden i ovnen i 5 minutter
-
11Server med røde kidney bønner, syltede rødløg, majs, baby spinat, tomater, frisk chili, avocado og creme fraiche