Hvid chokolademousse

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Hvid chokolademousse
Hvid chokolademousse er en lækker og festlig dessert. Her har vi anvendt stedmoderblomst, rosenblade og nelliker som pynt på den hvide chokolademousse.
HOVEDINGREDIENSER
  • Chokolade
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 75 g finthakket hvid chokolade
  • 2 æggehvider
  • 2 spsk. sukker
  • 1 ½ dl cremefraiche 18%
  • 1 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
  • 1 spsk. hindbærsaft
  • 2 spsk. espresso-pulver
  • 1 spsk. friske
  • hindbær
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Smelt chokoladen over vandbad, og lad den afkøle.
  • 2
    Pisk æggehviderne stive, og pisk derefter med sukker.
  • 3
    Vend den afkølede, smeltede chokolade i massen, og tilsæt creme fraichen.
  • 4
    Del moussen i 3, og smag forsigtigt hver enkel mousse til med hhv. hindbærsaft, espressopulver og hyldeblomstsaft.
  • 5
    Tilsæt de friske hindbær til hindbærmoussen.
  • 6
    Fordel moussen i skålene, læg låg på og sæt på køl i mindst 4 timer.
  • 7
    Pynt med friske bær og spiselige blomster før servering.