- Chokolade
Ingredienser
- 75 g finthakket hvid chokolade
- 2 æggehvider
- 2 spsk. sukker
- 1 ½ dl cremefraiche 18%
- 1 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
- 1 spsk. hindbærsaft
- 2 spsk. espresso-pulver
- 1 spsk. friske
- hindbær
-
Fremgangsmåde
-
1Smelt chokoladen over vandbad, og lad den afkøle.
-
2Pisk æggehviderne stive, og pisk derefter med sukker.
-
3Vend den afkølede, smeltede chokolade i massen, og tilsæt creme fraichen.
-
4Del moussen i 3, og smag forsigtigt hver enkel mousse til med hhv. hindbærsaft, espressopulver og hyldeblomstsaft.
-
5Tilsæt de friske hindbær til hindbærmoussen.
-
6Fordel moussen i skålene, læg låg på og sæt på køl i mindst 4 timer.
-
7Pynt med friske bær og spiselige blomster før servering.