BRUG & PLEJE

Hvordan rengør man køkkenudstyr i flerlags rustfrit stål ?

En af de største fordele ved at bruge køkkengrej i rustfrit stål er, at det er alsidigt, holdbart og nemt at rengøre. Derfor er det ofte det foretrukne køkkengrej i hjemmekøkkener og professionelle køkkener, da det kan holde til daglig brug og gentagen vask. Faktisk tager det kun et par minutter og nogle få enkle trin at rengøre køkkengrej af rustfrit stål.
Image without a name
Le Creuset 3-lags-køkkengrej i rustfrit stål og Signature-køkkengrej i rustfrit stål er designet med denne form for holdbarhed, ydeevne og brugervenlighed i tankerne. Konstruktionen med tre lag har en aluminiumskerne, der er bundet mellem to lag rustfrit stål af professionel kvalitet, som er smuk og stilfuld samt yderst funktionel og praktisk at bruge.
SE SORTIMENTET

Rengøringstips til flerlags rustfrit stål

Le Creuset 3-lags-køkkengrej i rustfrit stål og Signature-køkkengrej i rustfrit stål tåler opvaskemaskine, men vi anbefaler at de håndvaskes. Du skal blot følge disse enkle trin for at rengøre dit køkkengrej:
Image without a name
Nr. 1 Lad panden køle af i et par minutter, inden den rengøres.

Nr. 2 Brug en blød nylonklud, børste eller svamp til at rengøre med varmt, sæbevand. Undgå skrappe slibesvampe eller rengøringsmidler, da de kan forårsage skader.

Nr. 3 For produkter med en non-stick-belægning anbefaler vi, at de vaskes i hånden i varmt sæbevand, frem for i opvaskemaskinen. Dette forlænger levetiden for den non-stick-belagte overflade og gør dem bedre at bruge til madlavning.

Nr. 4. Kun anbefalede non-stick rensepuder bør bruges på non-stick overfladerne. Undgå metal, hårde slibende eller stive puder/opvaskebørster eller slibende rengøringsmidler, da disse kan forårsage skade.

Nr. 5 Skyl og tør dit køkkengrej grundigt, inden du opbevarer det. Tørring af dit køkkengrej lige efter vask hjælper med at forhindre vandpletter.

Udforsk serien