
HOVEDINGREDIENSER
- Ost
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 460 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
- 1/2 tsk. havsalt
- 2 spsk. honning
- 5 dl kærnemælk
- 2 æg, let piskede
- 4 spsk. usaltet smør, smeltet
- 115 g jalapenos, skåret i tynde skiver eller i tern
- 120 g majskerner plus mere til pynt
- 120 g revet cheddarost
- 2 forårsløg i skiver
- 10 skiver tykskåret bacon
- 250 g pico de gallo
- 250 g creme fraiche
-
Fremgangsmåde
-
1Forvarm grillen til 200 °C eller et middelhøjt varmetrin.
-
2I en stor skål piskes mel, bagepulver, natron og salt sammen. Lav en fordybning i midten, og tilsæt honning, kærnemælk, æg og smeltet smør. Rør, til det hele er godt blandet. Tilsæt jalapenos, majs, ost og grønne løg, og rør rundt igen. Sæt det til side.
-
3Anbring BBQ Outdoor Round Pizza Pan på grillristene for at forvarme dem i 5 minutter. Læg baconskiverne på den varme pande, og steg dem, indtil de er brune og sprøde, ca. 3-5 minutter pr. side. Læg baconskiverne på en papirhåndklædebelagt tallerken for at opsuge overskydende fedt. Drys 2 skiver af den stegte bacon og læg dem på majskagedejen.
-
4Fjern forsigtigt overskydende fedt fra pladen, indtil der kun er et tyndt lag tilbage. Hæld dejen på den varme plade, brug ca. 1/4 kop til hver pandekage. Tilbered, indtil der dannes bobler, og kanterne er tørre, ca. 2 minutter. Vend og steg, indtil den er brunet på den anden side. Fjern majspandekagerne, sæt dem til side på en tallerken, og hold dem tildækket. Gentag grillningen med den resterende dej.
-
5Top de færdige majskager med bacon, og server med pico de gallo og creme fraiche på siden.
Alsidigheden i vores BBQ Outdoor pizzaplade demonstreres perfekt med denne lækre Tex-Mex brunch-opskrift. Her fungerer pladen som en stor grillpande, der kan gå lige på grillen, hvilket giver en grillet smag til disse majspandekager med chilipeber, bacon smulder, forårsløg og ost. Server de lækre majskager toppet med creme fraiche og salsa sammen med strimler af sprød bacon for et brunch-festmåltid.
