- Frugt
Ingredienser
- 200 g blødt smør
- 280 g sukker
- 3 æg
- 125 g hvedemel
- 25 g kartoffelmel
- 1 tsk bagepulver
- 200 g blandede bær
-
Fremgangsmåde
-
1Tænd ovnen på 170°C
-
2Pisk smør og sukker til en cremet masse. Tilsæt derefter æggene ét ad gangen imens der piskes, til det bliver en luftig dej
-
3Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og vend det forsigtigt med æggeblandingen
-
4Smør støbejernspanden med smagsneutral olie og spred dejen jævnt ud i den
-
5Tryk bær ned i dejen over hele kagen og gem eventuelt nogen til at pynte kagen med til sidst
-
6Drys en jævnt lag sukker ud over kagen
-
7Bag i ca. 30 minutter
-
8Pynt kagen med mynte og de overskydende bær