Kanapéer af Yorkshire pudding

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
+10 +10
Kanapéer af Yorkshire pudding
Disse smukt luftige og gyldenbrune kanapéer af engelsk Yorkshire pudding-kuvertbrød toppes med en rejecocktail for at gøre det lidt festligt. Nydes bedst med et glas mousserende vin.
HOVEDINGREDIENSER
  • Æg
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • Rapsolie eller anden vegetabilsk olie til stegning
  • 5 store æg fra fritgående høns, piskede
  • Havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
  • 250 g mel
  • 2,5 dl mælk
VED SERVERING
  • Gedeost
  • Dampede rejer
  • Mikrogrønt og radiser i skiver
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Forvarm ovnen til 225°C.
  • 2
    Hvert hul af Le Creusets muffinform af toughened non-stick med 12 huller smøres med lidt vegetabilsk olie. Varm formen op i den forvarmede ovn. Dette er et vigtigt trin, da det er varmen, der giver dejen et chok, så den hæver hurtigt og bliver luftig.
  • 3
    Pisk ingredienserne sammen, til der ingen klumper er, og hæld det over i en kande, så det er nemmere at hælde i den varme form. Fyld hvert hul i muffinformen ca. ¾ op, når olien er varmet op (vær forsigtig). Stil straks formen tilbage i ovnen og bag kuvertbrødene i ca. 15 minutter, indtil de er luftige og gyldne.
  • 4
    Lad dem køle lidt ned, før du lægger en teskefuld blød gedeost i hver fordybning. Top med dampede rejer, mikrogrønt eller spiselige blomster og skiver af radise.