- Fjerkræ
Ingredienser
- Rester af opskriften kyllingebryst Supreme farseret med skovsvampe
- Rester af de bagte hokkaidogræskar og gulerødder med hvidløg og timian
- 2 spsk. hakkede nødder
- 2 spsk. revet parmesan
- 1 glas mælk
- 20 g smør
- Salt og peber
-
Fremgangsmåde
-
1Forvarm ovnen til 180° C.
-
2Hak resterne af kyllingebrysterne groft sammen med resten af saucen. Tilsæt eventuelt lidt hvidvin, hvis der er behov for at justere konsistensen. Sæt til side.
-
3Mos resterne af gulerødder og hokkaidogræskar.
-
4Lun en passende mængde mælk i forhold til mængden af grøntsager og hæld den over grøntsagsmosen. Tilsæt smørret og smag til.
-
5Smør minigryderne med et tyndt lag smør.
-
6Kom lidt kyllinge/svampe-blanding i bunden og dæk herefter med grøntsagsmosen.
-
7Bland nødder og parmesan og strø det på toppen. Bag i ovnen i ca. 10 min. Tag dem ud, når nødde-/parmesanskorpen har fået en fin, gylden farve.
-
8Server med blandet grøn salat med valnøddeolie og lidt friske krydderurter.