Kylling med mos af hokkaido og gulerødder

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Kylling med mos af hokkaido og gulerødder
Hvis du dagen forinden har tilberedt retten ’Kyllingebryst Supreme faseret med skovsvampe’ og ’Bagte hokkaidogræskar og gulerødder med hvidløg og timian’, så har vi et lækkert bud på, hvad du skal gøre med de eventuelle rester.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fjerkræ
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • Rester af opskriften kyllingebryst Supreme farseret med skovsvampe
  • Rester af de bagte hokkaidogræskar og gulerødder med hvidløg og timian
  • 2 spsk. hakkede nødder
  • 2 spsk. revet parmesan
  • 1 glas mælk
  • 20 g smør
  • Salt og peber
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Forvarm ovnen til 180° C.
  • 2
    Hak resterne af kyllingebrysterne groft sammen med resten af saucen. Tilsæt eventuelt lidt hvidvin, hvis der er behov for at justere konsistensen. Sæt til side.
  • 3
    Mos resterne af gulerødder og hokkaidogræskar.
  • 4
    Lun en passende mængde mælk i forhold til mængden af grøntsager og hæld den over grøntsagsmosen. Tilsæt smørret og smag til.
  • 5
    Smør minigryderne med et tyndt lag smør.
  • 6
    Kom lidt kyllinge/svampe-blanding i bunden og dæk herefter med grøntsagsmosen.
  • 7
    Bland nødder og parmesan og strø det på toppen. Bag i ovnen i ca. 10 min. Tag dem ud, når nødde-/parmesanskorpen har fået en fin, gylden farve.
  • 8
    Server med blandet grøn salat med valnøddeolie og lidt friske krydderurter.