- Fjerkræ
Ingredienser
- 4 kyllingebryster
- 4 skiver parmaskinke
- 200 g rødbede
- 1 fennikel (200 g)
- 300 g små kartofler
- 3 spsk. soltørrede tomater i olie
- 3-4 kviste timian
- Havsalt og peber
- 1 bakke rucola (100 g)
- 1 citron
- 1 dl olivenolie
-
Fremgangsmåde
-
1Tænd ovnen på 200° C.
-
2Sno parmaskinke om hvert kyllingebryst, og læg dem i roasteren.
-
3Skræl rødbeder, og skær dem i små bjælker. Skær fennikel i både (gem toppen til pynt), og halver kartoflerne. Fordel grøntsagerne mellem kyllingen.
-
4Fordel soltørrede tomater ud over kyllingen. Hak timian og drys det hen over retten.
-
5Sæt roasteren i ovnen i 30-35 minutter. Pynt retten med hakket fennikeltop.
-
6Hak rucola fint og bland med citronsaft og olivenolie. Hæld rucola-salsaen over den færdige ret og server.