Kylling med parmaskinke og rødbeder

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Kylling med parmaskinke og rødbeder
En nem og smagfuld hverdagsret, hvor kyllingen får selskab af den salte parmaskinke og farverige, aromatiske rødbeder.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fjerkræ
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • 4 skiver parmaskinke
  • 200 g rødbede
  • 1 fennikel (200 g)
  • 300 g små kartofler
  • 3 spsk. soltørrede tomater i olie
  • 3-4 kviste timian
  • Havsalt og peber
  • 1 bakke rucola (100 g)
  • 1 citron
  • 1 dl olivenolie
 
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Tænd ovnen på 200° C.
  • 2
    Sno parmaskinke om hvert kyllingebryst, og læg dem i roasteren.
  • 3
    Skræl rødbeder, og skær dem i små bjælker. Skær fennikel i både (gem toppen til pynt), og halver kartoflerne. Fordel grøntsagerne mellem kyllingen.
  • 4
    Fordel soltørrede tomater ud over kyllingen. Hak timian og drys det hen over retten.
  • 5
    Sæt roasteren i ovnen i 30-35 minutter. Pynt retten med hakket fennikeltop.
  • 6
    Hak rucola fint og bland med citronsaft og olivenolie. Hæld rucola-salsaen over den færdige ret og server.