Uanset om du planlægger en særlig middag eller blot ønsker at forbedre din madlavning, kan du bruge vores guide nedenfor til at skabe den ultimative kulinariske oplevelse i dit eget køkken.
Kom i gang
Opsæt dit køkken som de professionelle.
Mise en Place
Mise en place er en fransk frase, hvilket betyder "at sætte på plads". Inden du laver mad, skal du tilberede alle dine ingredienser og sætte dem i Le Creusets petite-gryde, ramekiner eller skåle for at holde din arbejdsplads ren og gøre rengøringen til en leg.
Skab din egen kulinariske oplevelse
Løft din madlavning til næste niveau med masterclass opskriftsinspiration og tips.
Amuse Bouche
Denne indbydende carpaccio er bagt i en saltskorpe for at forstærke rødbedens naturlige smag og vil helt sikkert imponere dine gæster.
Forret
Serveres med en pikant kokos- og limesauce. Disse pasta- og muslingefyldte filo-tærter er en elegant forret til middagsselskaber. Fjern kammuslingerne for at få en vegansk mulighed.
Hovedret
En nyfortolkning af en velkendt favorit. Denne kraftfulde osso buco lavet med gulerødder og rødvin er et lækkert vegetarisk alternativ.
Dessert
Denne ananasis lavet på mandelmælk med lavendelhonning smager lige så godt, som den ser ud, og er velegnet til laktose-intolerante gæster.