- Grøntsager
Ingredienser
- 50 g broccoli
- 50 g sukkerærter
- 50 friske ærter
- 75 g grønne asparges
- ½ citron (helst økologisk)
- 10 g smør
- 1 grøn tomat
- 10 g smør
- 2-3 spsk grøntsagsbouillon
- salt og peber
- Muskatnød
- 1-2 spsk olivenolie
- Basilikumblade
-
Fremgangsmåde
-
1Rens broccolien og skær den i små buketter. Rens sukkerærterne og skær de største i halve. Skær enden af de grønne asparges Tag ærterne ud af bælgen.
-
2Blancher broccoli, sukkerærter, asparges og ærter i kogende, saltet vand i 2-3 minutter. Hæld vandet fra grøntsagerne, skyl og tør dem grundigt.
-
3Riv skallen af ½ citron og pres 2 spsk af saften ud.
-
4Smelt smør i en Toughened Non-Stick 22 cm lav stegepande, sautér tomaten i den og tilføj de resterende grøntsager. Tilføj grøntsagerne og 2-3 spsk grøntsagsbouillon og varm igennem. Smag til med salt, peber, muskatnød og citronsaft. Tilføj citronskallen, drys med olivenolie og server pyntet med basilikumblade.