Muffins med gedeost

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
10+ 10+
Muffins med gedeost
Her får du opskriften på lækker salt muffinsnack med gedeost, ricotta og spinat.
HOVEDINGREDIENSER
  • Æg
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 400 g optøet, helbladet spinat
  • 500 g ricotta
  • 5 æg
  • 2 spsk. hakket dild
  • 100 g gedeost
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Tænd ovnen på 160° C.
  • 2
    Pres spinaten fri for væden. Rør spinaten sammen med ricotta, æg og hakket dild.
  • 3
    Skær gedeosten i terninger, og vend dem i spinatmassen.
  • 4
    Fordel massen i en muffinform. Bag muffinsene i 35-45 minutter, til de er faste og let gyldne. Lad dem køle af i formen på en bagerist.