- Mel
- Chokolade
Ingredienser
- 350 g selvhævende mel
- 0,5 tsk. natron
- 50 g kakaopulver
- 100 g brun farin
- 125 g smeltet smør
- 2 æg, pisket
- 250 ml kærnemælk
- 60 ml mælk
- 125 ml smørbart hasselnødde-chokoladepålæg
- 50 g hasselnødder, ristet og grofthakket, til pynt
-
Fremgangsmåde
-
1Forvarm ovnen til 180 °C. Smør en muffinform til 12 muffins.
-
2Sigt og vend de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt smør, æg, kærnemælk, og bland til en jævn masse. Tilsæt mælk for at lave en klistret dej.
-
3Fyld en tredjedel af hver beholder i muffinformen med dej. Kom topping-blandingen i en sprøjtepose, sprøjt ca. en teskefuld blanding i midten af hver muffin, og gem fyldet under en spiseskefuld dej. Top med hasselnødder, og bag i 15 minutter, da de skal være lidt klistret.
-
4Lad dem hvile i muffinformen i 5 minutter, tag dem ud, og lad dem køle helt af på en bagerist.