Overnight oats med kakao og appelsin

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Overnight oats med kakao og appelsin
Overnight oats er svaret på den perfekte morgenmad. Grøden skal blot røres sammen om aftenen og sættes i køleskabet, så laver den sig selv. Næste morgen har du et nærende og smagfuldt måltid. Nemmere bliver det ikke. Vores version er lavet med havremælk, smager sødt af kakao og appelsin og er toppet med frisk frugt. Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria, der står bag Vanløse Blues.
HOVEDINGREDIENSER
  • Ris & Korn
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 2 spsk. chiafrø
  • 1 dl havregryn
  • 2,5 dl havremælk
  • 1 spsk. raw kakao (kan købes i velassorterede supermarkeder)
  • 1 spsk. fintrevet appelsinskal
  • 1 tsk. vaniljepulver
Topping:
  • Havreyoghurt (kan købes i velassorterede supermarkeder)
  • Kakaonibs (kan købes i velassorterede supermarkeder)
  • Granatæblekerner
  • Blåbær
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Om aftenen røres alle ingredienser til grøden sammen i en skål
  • 2
    Stil skålen i køleskabet natten over
  • 3
    Om morgen røres grøden igennem og pyntes med den ønskede mængde topping