- Fisk og skaldyr
Ingredienser
- 500 ml tør hvidvin
- 1 kg af en hel side af norsk laks
- 1 lime, skåret i skiver
- 1grapefrugt, skåret i skiver
- 1 citron, skåret i skiver
- 1 appelsin, skåret i skiver
- 150 g smør
- 60 ml honning
- Havsalt og friskkværnet sort peber
-
Fremgangsmåde
-
1Forvarm ovnen til 200 °C/varmluft 180 °C/gasmærke 6.
-
2Hæld hvidvinen i en 26 cm Signature buffetgryde fra Le Creuset. Læg laksen ibunden af gryden med citrusskiverne på toppen.
-
3Hæld honningen over og sæt små klatter af smør på overfladen. Pochér i ovnen i 10 – 15 minutter, altefter hvad du foretrækker. Smag til.
-
4Server med en frisk krydderurtesalat og sprødt baguette.