53812200010000
53812200010000

Gryde- og dampindsatssæt 3-ply rustfrit stål

4,5 out of 5 Customer Rating
Gryde- og dampindsatssæt 3-ply rustfrit stål
Rediger
1.859,00 kr.
inkl. moms
Dette alsidige sæt har en gryde på 20 cm med en stor kapacitet på 4L samt en dampkoger med et bredt dampområde til store portioner. Ideel til tilberedning af større portioner. Måltiderne kan tilberedes samtidigt i gryden og dampkogeren – tilsæt det ventilerede låg (varmebestandigt op til 220 °C) for at spare energi. Damperen kan også bruges som et dørslag.
Funktioner
  • Hæld præcist: En praktisk kant gør det nemt at hælde.

  • 3-ply-teknologi: To lag førsteklasses rustfrit stål kombineres med et lag aluminium i midten. De tre lag fordeler varmen jævnt og nænsomt i hele panden. Materialet er karakteriseret ved hurtig, jævn varmefordeling og er særligt velegnet til "hverdagskøkkenet".

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores 3-Ply-køkkenudstyr i rustfri stål er velegnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260 °C. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Rustfrit stål

Produceret i

Kina

Garanti

10 years

SKU

53812200010000

Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Når du steger første gang, tilføjes vegetabilsk olie eller majsolie, så bunden er dækket. Olien varmes op ved svag varme, og produktet bevæges rundt, så indersiden dækkes. Tag produktet af varmen, lad det køle ned og tør det af med et stykke rent køkkenrulle.

Madlavning

Pas på dig selv: brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for høj varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Hvis du bruger salt, skal du ikke drysse det direkte på en overflade af rustfrit stål. For at undgå skader tilsættes det til varm væske eller mad.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Lad altid produktet køle af i nogle minutter, før du påbegynder rengøringen. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt. Ekstreme temperaturændringer kan forårsage skader i emaljen.

Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering