SS53086
SS53086
Nyhed

Kasserolle m/hjælpehåndtag Essential 3-ply rustfrit stål

5 out of 5 Customer Rating
Kasserolle m/hjælpehåndtag Essential 3-ply rustfrit stål
1.259,00 kr. - 1.299,00 kr.
inkl. moms
Rediger
  • Vælg din størrelse.
1.259,00 kr. - 1.299,00 kr.
inkl. moms
Mester alle fem franske modersaucer med denne gryde i rustfrit stål. Basens 3-lags konstruktion sikrer hurtig opvarmning, mens hjælpehåndtaget gør det nemt at fjerne fra varmen. Det børstede interiør og ydre skaber også et smukt look til ethvert køkken.
Funktioner
  • En hjælpende hånd: Hjælpehåndtaget gør det nemt at løfte og flytte mellem komfuret, ovnen og bordet.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på anlæg verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores 3-ply køkkenudstyr i rustfri stål er velegnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260°C. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Rustfrit stål

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

SS53086

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Når du steger første gang, tilføjes vegetabilsk olie eller majsolie, så bunden er dækket. Olien varmes op ved svag varme, og produktet bevæges rundt, så indersiden dækkes. Tag produktet af varmen, lad det køle ned og tør det af med et stykke rent køkkenrulle.

Madlavning

Pas på dig selv: brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du kun bruger Le Creuset silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metalredskaber kan benyttes med forsigtighed, men de må ikke skrabes hen over overfladerne, da det kan forvolde skade.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Hvis du bruger salt, skal du ikke drysse det direkte på en overflade af rustfrit stål. For at undgå skader tilsættes det til varm væske eller mad.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Lad altid produktet køle af i nogle minutter, før du påbegynder rengøringen. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt. Ekstreme temperaturændringer kan forårsage skader i emaljen.

Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering