SS53113
SS53113

Sautergryde Non-stick 3-ply rustfrit stål

3,3 out of 5 Customer Rating
Sautergryde Non-stick 3-ply rustfrit stål
Rediger
1.669,00 kr.
inkl. moms
Kokkegryden i non-stick, 3-ply rustfrit stål har en afrundet inderside og skrå vægge, så det er nemmere at røre og blande. Den er perfekt til retter, der indebærer konstant omrøring og komplekse smage som fx risotto. Den holdbare non-stickbelægning slipper
Funktioner
  • 3-ply-teknologi: To lag førsteklasses rustfrit stål kombineres med et lag aluminium i midten. De tre lag fordeler varmen jævnt og nænsomt i hele panden. Materialet er karakteriseret ved hurtig, jævn varmefordeling og er særligt velegnet til "hverdagskøkkenet".

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores 3-Ply-køkkenudstyr i rustfri stål er velegnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260 °C. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Rustfrit stål

Produceret i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

53113240010550

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Kapacitet:
3.3 L
Længde:
34 cm
Bredde:
26 cm
Højde:
12.7 cm
Dybde:
8.25 cm
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Behandl den indvendige non-stickoverflade ved at gnide hele overfladen ind i vegetabilsk olie eller majsolie med en blød klud. Når du er færdig, skyller du dit produkt med varmt vand og tørrer det grundigt.

Madlavning

Pas på dig selv: brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metalredskaber kan også bruges, men med omtanke. De bør ikke bruges voldsomt eller skrabes over non-stickoverfladen. Undgå at slå metalredskaber mod kanten af produkter med non-stickbelægning pga. skader. BRUG IKKE håndholdte el- eller batteridrevne piskeris eller blendere, knive eller skarpe redskaber og tilbehør i pander med non-stickbelægning, da de kan skade overfladen.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Tilberedning af ingredienser med et lavt rygepunkt ved høje temperaturer kan give mærker på produktets bund.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

For at beskytte og forhindre beskadigelse af overfladen må den kun bruges ved lav varme og medium varme. Brug aldrig dette produkt ved høj varme.

Rengøring

Lad altid produktet køle af i nogle minutter, før du påbegynder rengøringen. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt. Ekstreme temperaturændringer kan forårsage skader i emaljen.

Tør eventuelle madrester af produktets bund og sider. Hvis der er fastbrændt mad, fyldes produkter med varmt sæbevand, som du lader stå i blød i 15-20 minutter, før du vasker op som normalt.

Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.

Tør grundigt efter opvask og opbevar et tørt sted.

For at forlænge non-stick-overfladens levetid og sikre varig ydeevne anbefaler vi håndvask i varmt sæbevand. Opvaskemaskinens brug i længere perioder kan beskadige non-stick-overfladen.

Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering