- Æg
Ingredienser
- 130 g hvedemel med lavt glutenindhold
- 4 g bagepulver
- 1 tsk. stødt spidskommen, ristet
- 2 g stødt koriander, ristet
- 2 g hvid peber
- 2 g salt
- 300 ml vand
- En håndfuld frisk persille, hakket
- En håndfuld frisk koriander, hakket
- En håndfuld frisk dild, hakket
-
Fremgangsmåde
-
1I en stor røreskål piskes de tørre ingredienser sammen og stilles til side.
-
2Kom vandet og krydderurterne i en blender, og blend dem sammen. Pisk krydderblandingen sammen til en masse uden klumper. Lad blandingen stå i 5-10 minutter.
-
3Læg rigeligt smør i en Le Creuset 26 cm Signature pande. Sæt den over medium varme, og hæld en portion af dejen i panden. Når overfladen er let boblende og dejen bliver fast, løsnes pandekagens kanter med en Le Creuset dejskraber af silikone, og pandekagen vendes om. Steg den anden side i ca. 2 minutter. Lav flere pandekager på samme måde, indtil der ikke er mere dej.
-
4Serveres med sprøde spejlæg stegt i harissasmør og toppet med lyserøde syltede løg og frisk dild. Spis dem varme.