Pandestegte lammefileter

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 min. Under 30 min.
TILBEREDNINGSTID
Under 30 min. Under 30 min.
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Pandestegte lammefileter
En velkendt favorit. Disse saftige lammefileter stegt i pander i smør og friske urter er en hurtig og lækker middag.
HOVEDINGREDIENSER
  • Kød
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 2-3 lammefileter (60 g hver)
  • 1 fed hvidløg
  • 2 kviste rosmarin
  • 1 spsk olivenolie
  • Chili (valgfrit)
  • Saltflager eller groft havsalt
  • Friskkværnet sort peber
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Fjern den tynde sølvskind fra lammefileterne. Knus hvidløgsfeddet med bagsiden af en kniv.
  • 2
    Opvarm olivenolien i en gryde. Brun lammefileterne med hvidløg og rosmarinkviste ved høj varme i to minutter. Smag til med saltflager og peber, lad det hvile kort og servér.
  • 3
    Tip
  • 4
    Du kan også tilsætte en teskefuld smør og smelte det, inden kødet får lov til at hvile. Smid lammefileterne i smørret, og lad dem hvile i smørret.