Pocherede æg

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Pocherede æg
En avocadotoast med pocherede æg har aldrig været nemmere. Lad panden klare arbejdet for dig og brug i stedet tiden på at nyde den lækre morgenmad eller lette frokost. Pocheringsindsatsen kan klare 1-4 æg. Opskriften er udarbejdet i samarbejde med Grødgrisen.
HOVEDINGREDIENSER
  • Æg
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • Brød i skiver (friskbagt eller ristet)
  • ½ most avocado pr person
  • En smule citronsaft
  • Salt/peber/chili
  • Et par cherrytomater
  • 1-4 pocherede æg
  • Karse til pynt
Yderligere:
  • 0,5 l vand til pochering
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Hæld 0,5 l vand i panden, læg pocheringsindsatsen over og sæt låget på. Vandes bringes i kog til der kommer damp på lågets inderside.
  • 2
    Fjern låget og tilsæt æggene i indsatsen (kan med fordel udklækkes i separat skål inden). Juster evt. varmen så vandet damper, men ikke koger.
  • 3
    Pocher æggene i mellem 3-4½ minutter alt efter ønsket konsistens fra bløde til faste.
  • 4
    Imens æggene pocherer, moses ½ avocado sammen med en smule citronsaft og krydret med salt, peber og evt. lidt chiliflager.
  • 5
    Kom avocadomosen ovenpå brødet sammen med et par halverede cherrytomater, 1 pocheret æg og karse til pynt.