- Grøntsager
Ingredienser
- Olivenolie
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 4 tomater
- 1 håndfuld hestebønner (eller grønne bønner)
- 2 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, presset
- Salt og peber
- 1 bundt rød og grøn basilikum
-
Fremgangsmåde
-
1Sæt gryden på medium blus i 5-7 minutter og tilsæt derefter 3 spsk. olivenolie.
-
2Skær aubergine, courgette og peberfrugt i grove tern.
-
3Tomater skæres i kvarte og bønner skæres i grove stykker.
-
4Kom løg og auberginestykker op i gryden, og lad dem stege til auberginen er ved at blive mør. Tilsæt hvidløg og krydr med salt og peber.
-
5Tilsæt rød og gul peberfrugt, bønner og dernæst courgetterne. Lad dem stege i 5 minutter til de blive bløde.
-
6Tilsæt tomaterne og lad det hele simre i 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.
-
7Riv basilikumbladene ud over grøntsagerne. Vend det hele godt og hæld til sidst et par dråber god olivenolie over. Server med groft brød.