- Kød
Ingredienser
- 600 g kyllingebryst, skåret i mundrette stykker
- 1 spsk. solsikkeolie
- 2 spsk. mild rød karrypasta
- 1 spsk. frisk ingefær, fintrevet
- 4 fed hvidløg, fintrevet
- 1 rød peber, skåret i tynde skiver
- ½ tsk. sukker
- 100 ml østers- eller hoisin-sauce
- 150 g frisk ananas, skåret i mundrette tern
- 4 forårsløg, skåret i tynde skiver
- 50 g rødkål, skåret i tynde skiver
- Salt og peber
- 5 basilikumblade, skåret i tynde strimler
- ½ salathoved, fx Iceberg eller hjerte salat
-
Fremgangsmåde
-
1Hæld olien i en stor pande og varm den op ved høj varme. Lynsteg kyllingebryststykkerne til de har fået lidt farve.
-
2Tilsæt rød karrypasta, ingefær, hvidløg, peberfrugt, sukker og lynsteg i yderligere 3 minutter.
-
3Tilsæt østers- eller hoisin-sauce, ananastern, forårsløg og rødkål og vend det hele sammen. Tjek at kyllingen er gennemstegt, og smag retten til. Tag panden af varmen, tilsæt basilikum og lad retten køle lidt af.
-
4Læg to salatblade oven på hinanden og form en skål, hvori du lægger en skefuld kylling og grøntsager. Rul den eventuelt til en forårsrulle, hvis du oplever at fyldet falder ud.