- Grøntsager
Ingredienser
- 500 g friske grønne bønner
- 2 spsk. smør
- 1 skalotteløg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- Et drys røget paprika, efter smag
- 1 spsk. frisk ingefær, fintrevet
- Salt og peber
- 3 spsk. mandelflager, ristet på en pande
- 3 spsk. kokoschips, ristet på en pande
-
Fremgangsmåde
-
1Blancher bønnerne i kogende saltet vand i omkring 4 minutter. Hæld vandet fra, skyl dem med koldt vand, og lad dem dryppe af på et viskestykke.
-
2Læg i mellemtiden halvdelen af smørret i en stor pande over middel varme, tilsæt skalotteløget og sautér i 2-3 minutter. Tilsæt hvidløg, paprika og ingefær og steg videre i 1-2 minutter. Fjern det fra panden og stil det til side.
-
3Læg det resterende smør og de grønne bønner på panden. Steg dem under omrøring i 5 minutter. Bland løgblandingen i sammen med de ristede mandelflager og kokoschips.