Stegte kyllingelår med fennikel og bønner

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
8-10 8-10
Stegte kyllingelår med fennikel og bønner
Der er kun brug for én gryde og en håndfuld ingredienser til denne enkle opskrift på stegt kylling - perfekt til din næste søndagsfrokost.
HOVEDINGREDIENSER
  • Kød
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 2 kg kyllingelår med skind
  • 4 fed hvidløg, skrællet og skiveskåret
  • 2 fennikler, skiveskåret
  • 2 dåser à 400 g limabønner, drænet
  • 250 ml hønsefond
  • Valgfrit: Revet pecorino og dampet grønkål
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Forvarm ovnen: 210 °C / varmluft: 190 °C/ gas: 7
  • 2
    Opvarm en smule olivenolie ved medium-varme i en 31cm oval gryde. Læg kyllingelårene med skindet nedad i den varme gryde, og steg dem, indtil de er gyldenbrune. Vend dem om og svits i 2 minutter på den anden side. Gentag, indtil kyllingelårene er brunet, og flyt dem til et omvendt grydelåg.
  • 3
    Kom fennikel og hvidløg i gryden i ca. 5 minutter, indtil de er bløde. Tilsæt limabønner og fond. Smag til med salt og peber. Læg kyllingelårene tilbage i gryden, oven på fennikel og limabønnerne. Stil gryden i ovnen i 35-40 minutter, og servér med dampet grønkål og revet pecorino.