Brug & pleje

Sådan bruger du Toughened Non-Stick

Testet. Til at stole på. Livstidsgaranti.

Uovertruffen ydeevne

Le Creusets Toughened Non-Stick er dit førstevalg, når du ønsker at mestre skønne, smagfulde måltider, der kan rykkes direkte fra blus til ovn og servering ved bordet.

Sortimentet giver førsteklasses resultater og er nemt at bruge i din hverdag. Disse uundværlige pander, der er fremstillet i overensstemmelse med vores legendariske standarder, er ikke kun utroligt robuste, men også utroligt alsidige.

Anodiseret aluminium er en god varmeleder, der fordeler varmen jævnt på hele panden – dette gør materialet perfekt til madlavningen uden områder med høje temperaturer, så du kan opnå perfekte, ensartede resultater.
Image without a name

Udforsk kollektionen

Opnå fantastiske resultater med mindst mulig anstrengelse i køkkenet.
 

Hurtig og nem madlavning

Vores sortiment med Toughened Non-Stick er perfekt til sarte ingredienser, såsom fisk og æg. Retterne glider nemt af, og panden er nem at vaske ren.

 

De største fordele:

Image without a name
*Modstandsdygtigheden over for metalredskaber er testet i et uafhængigt laboratorie.
 

Nr. 1: Robust non-stickbelægning i tre lag

Belægningen på indersiden af alle Le Creuset Toughened Non-Stick-pander er nu fire gange stærkere* og i tre lag med forstærkning. Den er derfor endnu mere holdbar og modstandsdygtig over for slitage fra metalredskaber, imens den stærke belægning på ydersiden beskytter pandens ydre og hjælper den med at bevare sit gode udseende. Vores non-stick kommer aldrig til at flage eller skalle af under brug, og maden slipper panden ubesværet, så din madlavning kan ske med lidt eller intet fedtstof eller olie for at opnå sundere resultater.
 

Nr. 2: Hærdet udførelse i seks lag

Vores særlige opbygning i seks lag er robust og varmeeffektiv, samtidig med at den er let nok til hverdagsbrug. Udførelsen i anodiseret aluminium forebygger, at panden slår sig eller bliver skæv, når den varmes op.
 

Nr. 3: Alsidigt

Tilbered måltider nemt og hurtigt, uanset om du laver mad til én person eller en stor gruppe. Le Creuset Toughened Non-Stick-køkkenudstyr er perfekt til sautering og lynstegning såvel som simreretter, bagning og stegning.
 

Nr. 4: Håndtag

Vores eksklusive designhåndtag er behagelige at holde på og sikkert fastgjort med solide nitter i rustfrit stål. Vores større pander har desuden et støttehåndtag, som giver endnu mere komfort, når du løfter en fuld pande.
 

Nr. 6: Velegnet til alle komfurer

Takket være den særlige bundkonstruktion er Le Creuset Toughened Non-Stick-sortimentet velegnet til alle typer komfurer og kan desuden bruges både på blusset, i ovnen, under ovnens grillfunktion og til servering ved bordet, så du kun behøver én pande. Den integrerede magnetiske skive i rustfrit stål giver effektiv varmeabsorbering på alle varmekilder og er perfekt til induktion. Toughened Non-Stick-køkkenudstyr er ovnsikkert op til 260° C (op til 220° C, hvis brugt i ovnen med et Le Creuset glaslåg).
 

Nr. 7: Fedtfattig madlavning

Toughened Non-Stick-køkkenudstyr er ideelt til madlavning med mindre fedt eller olie.
 

Nr. 8: Kompromisløs garanti

Vi har så stor tiltro til, at du vil blive vild med vores Toughened Non-Stick-køkkenudstyr, at vi tilbyder en livstidsgaranti.
Image without a name
 

Madlavning med selvsikkerhed

Prøv disse lækre opskrifter i din Le Creuset Toughened Non-Stick og oplev uovertruffen ydeevne i din madlavning den ene gang efter den anden.
 

Tips til madlavning med Toughened Non-Stick-køkkenudstyr

Her er nogle få madlavningstips, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit køkkenudstyr:
Image without a name
 

Nr. 1:

Før du bruger dit Toughened Non-Stick-køkkenudstyr første gang, skal du behandle den indvendige overflade ved at gnide hele overfladen ind i vegetabilsk olie eller majsolie med en blød klud. Skyl panden med varmt vand og tør den grundigt af. Vi anbefaler at gentage denne overfladebehandling en gang imellem.

Nr. 2:

Sørg altid for, at størrelsen på pandens bund passer til blusset. På den måde øges effektiviteten, især for induktionsmadlavning, hvor en forkert størrelse kan medføre svagere eller manglende varmetilførsel.

Nr. 3:

Toughened Non-Stick-sortimentet har en ideel overflade til sundere madlavning. Hvis du laver mad med fedtstof eller olie, skal du blot tilføje en lille mængde til madlavningsoverfladen, før du begynder opvarmningen. Dette vil forbedre smagen og bruningen af retterne.

Nr. 4:

Når du laver mad uden tilsat fedtstof eller olie, bør du forvarme panden på medium varme i cirka to minutter, før du tilføjer maden. Bliv i nærheden, så du kan holde øje med, at panden ikke bliver for varm.

Nr. 5:

Brug lav til medium varme i madlavningen. Til grillstegning, bruning og lynstegning bør du starte med at bruge medium til høj varme, hvorefter du skruer ned for varmen, når panden er varm nok og maden er tilføjet. Du vil stadigvæk opnå en perfekt, gyldenbrun stegeskorpe på din mad.
 

Pleje af dit Toughened Non-Stick-køkkenudstyr

Med en lille smule omtanke kan dit Toughened Non-Stick-køkkenudstyr holde hele livet.
 

Anbefalinger til redskaber:

For at beskytte dine pander, anbefaler vi dig at bruge Le Creusets redskaber i silikone, da de er designet med det formål at være skånsomme mod køkkenudstyret.

Redskaber i metal, grydeskeer og metalpiskeris bør benyttes med forsigtighed. Du må dog ikke benytte knive, redskaber med skarpe kanter, hjulpiskere og stavblendere på non-stick-overfladen.
Se redskaber
Image without a name
Image without a name
 

Tips til rengøring:

Ubesværet rengøring med Toughened Non-Stick. Lad panden køle helt af, efter du har brugt den. Du skal blot bruge en blød svamp med varmt sæbevand til at vaske den af med, og derefter skylle den af og tørre den grundigt. Vi anbefaler dig at bruge vores pandebeskyttere i stof, når du stabler og opbevarer panderne.

Selvom de kan vaskes i opvaskemaskinen, anbefaler vi opvask i hånden, så non-stick-overfladens levetid kan forlænges og madlavningsoplevelsen forbedres.
Se pleje & brug