Sådan bruger du Toughened Non-Stick
Uovertruffen ydeevne
Sortimentet giver førsteklasses resultater og er nemt at bruge i din hverdag. Disse uundværlige pander, der er fremstillet i overensstemmelse med vores legendariske standarder, er ikke kun utroligt robuste, men også utroligt alsidige.
Anodiseret aluminium er en god varmeleder, der fordeler varmen jævnt på hele panden – dette gør materialet perfekt til madlavningen uden områder med høje temperaturer, så du kan opnå perfekte, ensartede resultater.
Udforsk kollektionen
Hurtig og nem madlavning
De største fordele:
Nr. 1: Robust non-stickbelægning i tre lag
Nr. 2: Hærdet udførelse i seks lag
Nr. 3: Alsidigt
Nr. 4: Håndtag
Nr. 6: Velegnet til alle komfurer
Nr. 7: Fedtfattig madlavning
Nr. 8: Kompromisløs garanti
Madlavning med selvsikkerhed
Tips til madlavning med Toughened Non-Stick-køkkenudstyr
Nr. 1:
Nr. 2:
Nr. 3:
Nr. 4:
Nr. 5:
Pleje af dit Toughened Non-Stick-køkkenudstyr
Anbefalinger til redskaber:
Redskaber i metal, grydeskeer og metalpiskeris bør benyttes med forsigtighed. Du må dog ikke benytte knive, redskaber med skarpe kanter, hjulpiskere og stavblendere på non-stick-overfladen.
Tips til rengøring:
Selvom de kan vaskes i opvaskemaskinen, anbefaler vi opvask i hånden, så non-stick-overfladens levetid kan forlænges og madlavningsoplevelsen forbedres.