- Fjerkræ
Ingredienser
- 4 poussiner
- Salt og peber
- 2 spsk. rapsolie
- 2-3 håndfulde hø
- 1-2 bundter frisk timian
- 1-2 bundter frisk rosmarin
-
Fremgangsmåde
-
1Poussinerne rengøres og krydres både indvendigt og udvendigt med salt og peber.
-
2Fyld poussinerne med lidt frisk rosmarin og timian. Brun poussinerne af på en pande i rapsolien. Det er primært lårene, der tager farve.
-
3Kom hø, timian og rosmarin i en støbejernsgryde. Kom poussinerne ned i gryden, læg låg på og sæt gryden på grillen i 25-30 minutter.
-
4Tag gryden af varmen og sæt ild til høet. Lad poussinerne trække 10 minutter under låg.
-
5Tips: 4 poussiner passer til en gryde på 5,3 L/26 cm Hvis du ønsker at lave urterøgede poussiner uden for grillsæsonen, kan du tilberede dem på samme måde ved 200° C i 25 minutter i ovnen.