- Nødder og kerner
Ingredienser
- 80 g forkogte, ristede kastanjer
- 3,75 dl sødmælk
- 1 tsk vaniljepasta
- Skallen af 1 appelsin
- 1 kanelstang
- 2 tsk honning
- 100 g 70 % mørk chokolade, plus ekstra til servering
- Flødeskum eller skummet mælk, til servering
-
Fremgangsmåde
-
1Hak kastanjerne fint og læg dem i en mellemstor Le Creuset-gryde. Tilføj mælk, vaniljepasta, appelsinskal og kanelstang.
-
2Varm mælken op ved medium varme og rør jævnligt. Sluk for varmen og lad mælken trække nogle få minutter. Tilføj chokolade og honning til den varme mælk, og fjern kanelstangen. Bland sammen med en stavblender, til den er jævn og fløjlsblød.
-
3Server varm i Le Creuset 350 ml-krus med flødeskum eller skummet mælk og et rundhåndet drys revet chokolade.