Varm chokolade

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Varm chokolade
Tag dig en velfortjent pause og hyg dig lidt ekstra med en dejlig kop varm chokolade i din favoritkop. Opskriften er udviklet af Frederikke Wærens for Le Creuset.
HOVEDINGREDIENSER
  • Mælkeprodukt
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 100 g hakket mørk chokolade (gerne ca. 70 %)
  • 1 l sødmælk
  • Evt. lidt sukker
Pynt:
  • Flødeskum af 2 ½ dl piskefløde
  • Hakket mørk chokolade
  • 4 spsk. mini-skumfiduser
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Varm mælken op til den næsten koger.
  • 2
    Tilsæt den hakkede chokolade og pisk til den er smeltet. Smag evt. til med lidt sukker, hvis du bedst kan lide din varme chokolade sød.
  • 3
    Hæld chokoladen op i krusene. Pynt med en stor skefuld flødeskum, en skefuld skumfiduser og lidt hakket chokolade.