Varm Ruby-chokoladedrik

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 min. Under 30 min.
TILBEREDNINGSTID
Under 30 min. Under 30 min.
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Varm Ruby-chokoladedrik
Ruby-chokoladen stammer fra en temmelig speciel kakaobønne, der findes i Brasilien og på Elfenbenskysten. Det, der gør den særlig, er dens skønne, lyserøde ruby-farve, der har en syrlig, nærmest bæragtig chokoladearoma. Brug ruby-chokoladen til at servere den mest glamourøse kop flydende kærlighed til Valentinsdag.
HOVEDINGREDIENSER
  • Chokolade
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 5 dl mælk
  • 1 dl vaniljeekstrakt
  • 100 g ruby-chokolade, hakket
  • Et nip salt efter smag
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Kom mælk og vaniljeekstrakt i en Le Creuset-kasserolle og varm det op til nær kogepunktet. Tilføj chokoladen og fjern den fra varmen. Pisk, indtil chokoladen er smeltet og blandingen er jævn. Smag til med lidt salt.
  • 2
    Hæld op i to Le Creuset L’Amour Collection 350 ml krus og server med det samme.
  • 3
    Server med flødeskum, hjertekrymmel, revet chokolade, spiselige blomster eller anden pynt efter eget valg.