Vegetarisk misosuppe med æg & tofu

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Vegetarisk misosuppe med æg & tofu
Misosuppe er en sund, anderledes og mættende suppe fra Japan, og den kan varieres efter smag og behag.
HOVEDINGREDIENSER
  • Grøntsager
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 60 g silketofu
  • 2 forårsløg
  • 60 g babyspinat
  • 500 ml grøntsagsbouillon
  • 1-2 spsk. soja
  • 1-2 spsk. misopasta
  • Salt
  • 1-2 dråber sesamolie
  • 1 tsk. wakame tang
  • 2 æg
  • Bønnespirer
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Hæld silketofu ud på et skærebræt, dup det tørt og skær det i små tern.
  • 2
    Skyl forårsløgene og skær dem i fine ringe.
  • 3
    Skyl spinaten og lad den dryppe af.
  • 4
    Kog bouillonen op i en gryde og krydr med soja, skru så ned for varmen. Læg misopasta og wakame tang i bouillonen og opløs under omrøring (det skal ikke længere koge). Smag til med salt og sesamolie.
  • 5
    Kom forårsløg og spinat i bouillonen.
  • 6
    Del æggene og læg hver æggeblomme i en lille skål. Brug den lille skål til at lade æggeblommerne glide ned i den ikke kogende bouillon. Lad det hele trække i 2-3 minutter.
  • 7
    Fordel suppen i to skåle og server med friske bønnespirer.