- Grøntsager
Ingredienser
- 60 g silketofu
- 2 forårsløg
- 60 g babyspinat
- 500 ml grøntsagsbouillon
- 1-2 spsk. soja
- 1-2 spsk. misopasta
- Salt
- 1-2 dråber sesamolie
- 1 tsk. wakame tang
- 2 æg
- Bønnespirer
-
Fremgangsmåde
-
1Hæld silketofu ud på et skærebræt, dup det tørt og skær det i små tern.
-
2Skyl forårsløgene og skær dem i fine ringe.
-
3Skyl spinaten og lad den dryppe af.
-
4Kog bouillonen op i en gryde og krydr med soja, skru så ned for varmen. Læg misopasta og wakame tang i bouillonen og opløs under omrøring (det skal ikke længere koge). Smag til med salt og sesamolie.
-
5Kom forårsløg og spinat i bouillonen.
-
6Del æggene og læg hver æggeblomme i en lille skål. Brug den lille skål til at lade æggeblommerne glide ned i den ikke kogende bouillon. Lad det hele trække i 2-3 minutter.
-
7Fordel suppen i to skåle og server med friske bønnespirer.