- Grøntsager
Ingredienser
- 100 g rødkål
- 100 g gulerødder
- 100 g squash
- 75 g mango
- 2 forårsløg
- 1 lille bundt koriander
- 2 spsk. sød chilisauce
- 1 lime
- 12 stykker rispapir
- 75 g crunchy peanutbutter
- 1 spsk. Sriracha
- 1 spsk. hoisin sauce
- 1 lime, efter smag
-
Fremgangsmåde
-
1Skær kålen i tynde strimler. Skræl gulerødderne og skær den og sqaushen i tynde stave på cirka 8 cm. Kom alle grøntsagerne i en stor skål.
-
2Skær mango og forårsløg i små tern, og kom dem i skålen sammen med finthakkede koriander og fintrevet limeskal. Tilsæt chilisauce og rør alle ingredienserne sammen.
-
3Fugtiggør rispapiret som det står anført på pakken og læg en lille håndfuld blandede grøntsager på rispapirets nederste halvdel. Fold siderne ind over og rul sammen for at danne en forårsrulle. Gentag processen til du har 12 farvestrålende forårsruller.
-
4Lav peanutsaucen lige før servering. Rør alle ingredienserne sammen i en skål til en blød, tyk sauce. Hvis du synes saucen er for tyk, kan du tilsætte en smule vand. Smag evt. til med salt og peber. Servér peanutsaucen sammen med forårsrullerne og et par skiver lime.